· 

Unboxing: Ralph Moorman Favourites

Misschien heb je het al wel gezien op instagram, afgelopen week kreeg ik een super leuke box binnen van Jouwbox! De Jouwbox bevat een selectie uit producten speciaal voor een gezonde lifestyle. De producten zijn speciaal geselecteerd door Ralph Moorman. De box bevat 12 producten met een totale waarde van €125, terwijl je voor de box maar €39 betaald! Je bespaart dus maar liefst 70%! Ik vind dit echt een super leuk moederdagcadeau of gewoon lekker om jezelf te verwennen. 

jouw-box-ralph-moorman

De box bestaat alleen maar uit A-kwaliteit producten, speciaal door Ralph Moorman geselecteerd d.m.v. de 5 essentiële pijlers:

 1. Voeding
 2. Mond
 3. Haar
 4. Huid
 5. Suppletie (supplementen)

Hoe is de Jouwbox ontstaan?

In het Hormoonfactor-programma draait leefstijl vooral om voeding, training en stress. Maar, dat is niet het enige wat van belang is.  om de hormoonfactor-leefstijl echt compleet te maken is het ook van belang om te kijken welke producten je gebruikt voor je huid, haar, tanden en zelfs je tandvlees. De producten die je dagelijks gebruikt, bijvoorbeeld om jezelf mee te wassen, kunnen de hormonale balans schaden of voor onnodige klachten of irritatie zorgen. Maar ik zou zelf niet zo goed weten hoe ik de beste producten kan kiezen. Er is zo veel keus en om de juiste producten uit te kiezen is het lastig om de ingrediëntenlijst te ontcijferen als je hier geen achtergrond in hebt.

 

Daarom krijgt Ralph de laatste jaren vaak de vraag of hij even kan meekijken vanuit zijn biochemische kennis als Levensmiddelentechnoloog. Om het allemaal een stuk makkelijker te maken heeft hij de Ralph Moorman Favourites bedacht. In deze box zitten zijn favoriete producten die helemaal voldoen aan zijn strenge criteria. Samen met de leveranciers is het gelukt om met een enorme korting deze producten voor jou beschikbaar te maken, zodat je deze op een laagdrempelige manier kunt testen en je hormoonfactor leefstijl compleet te maken. Hoe fijn is dat? Je krijgt advies over de beste producten, en je kan ze bestellen met een enorme korting!

Wat zit er in de box?

De box bevat 12 producten die allen natuurlijk zijn. Zeker geschikt voor de duurzame shopper. 

 • Lippenbalsem  met appelsmaak van DeTraay
 • Sweet Serenity Deodorant van WeLoveThePlanet
 • Extra puur chocoladereep van LoveChock
 • Thuis elastiek om benen en billen te trainen van Sportbay
 • Magnesium spray voor op de huid van Hymalaya Magnessium
 • Natuurlijke tandpasta van Oolaboo
 • Natuurlijke shampoo uit de Alpen van Rosalphina
 • Herbal styling paste van Erica
 • Spirulina (190 tabletten) van Chi
 • Natuurlijk groen gezichtsmasker van Mudmasky
 • Witch Hazel van Naturel Heroes
 • Golden Milk (50 servings) van Ghee
lippenbalsem-de-traay
jouw-box-ralph-moormans-favourites

Het eerste product uit deze box is de lippenbalsem van deTraay. Ik ken deTraay goed, Sustainable Shopping heeft namelijk ook een honingwebshop, HoneyLicious, waar we een groot assortiment duurzame honing verkopen.  Deze Lippenbalsem heb ik stiekem al even geprobeerd. Hij heeft een goede werking en smaakt echt naar appels. Hoe leuk!?

Deze deodorant van WeLoveThePlanet heeft een heerlijke rozegeur. Weer een super duurzaam merk. Ik heb dit merk eerder getest, de review vind je hier.


jouwbox-ralph-moormans-favourites
jouwbox-ralph-moormans-favourites

Deze chocoladereep is extra puur en heeft een cacao percentage van 94%! Deze reep is speciaal gemaakt voor consumenten die willen minderen met suiker. In plaats van de zoetstof kokosbloesemnectar, gebruiken ze dadels. Deze zijn niet alleen zoet, maar bevatten ook veel vezels.  

Deze mini weerstand band is speciaal gemaakt voor bil of beentraining. Omdat hij zo klein is, kun je hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Super handig.


jouwbox-ralph-moormans-favourites
jouwbox-ralph-moormans-favourites

Deze Magnesium olie heeft als enige het ECOCERT keurmerk in Europa. Je kunt het gebruiken bij o.a. vermoeidheid, hoofdpijn, menstruatiepijn en reuma.  Ik ben echt zo benieuwd naar deze olie! 

Deze witte tandpasta is 100% veganistisch, glutenvrij en ontwikkeld voor het effectief reinigen van tanden en tandvlees. Deze tandpasta bevat geen schadelijke ingrediënten en is dus super geschikt voor de duurzame shopper. 


jouwbox-ralph-moormans-favourites

In het pakket zit ook een een natuurlijke shampoo van Piroche Cosmetiques. Deze shampoo ruikt zo lekker fris! Ik kan niet wachten om deze shampoo te proberen. 

jouwbox-ralph-moormans-favourites

Ook het merk Erica kende ik al. Erica is een super fijn duurzaam merk. Wat ik van Erica vind, lees je hier in de review. jouwbox-ralph-moormans-favourites
jouwbox-ralph-moormans-favourites

Deze supplementen versterkt de vitaliteit en geeft meer energie. Nou, dat kan ik wel gebruiken! Ik ben erg benieuwd naar deze supplementen, er zitten er 190 in, dus ik kan even vooruit!

Dit masker helpt om je huid te resetten. Deze komt goed van pas zo net voor de zomer. Nog snel je huid verfrissen en je bent klaar voor de zomer!


jouwbox-ralph-moormans-favourites
jouwbox-ralph-moormans-favourites

De toverhazalaar (wich Hazel) werd al eeuwenlang gebruikt door indianen. Wich Hazel versterkt je huid en door een samentrekkende werking, verfijn je je poriën, waardoor mee-eters en puisjes minder kans krijgen!

Met deze kruidenmix in een busje maak je eenvoudig een mooie Golden Milk, een ch-achtige drank, ook wel curcuma latte of Tumeric latte genoemd! Het is niet alleen lekker, maar ook super gezond.


Kortingscode en Winactie

Er is meer! In de box zit ook een A4flyer van KOOC met 25% korting op heerlijke gezonde maaltijden “inspired by Ralph Moorman” En, naast de super leuke, volle box, is er een winactie! Iedereen die JouwBox voor 15 mei besteld, maakt automatisch kans op 1 v/d 100 KOOC pakketten t.w.v. €29,84!

 

Wil jij nou ook een Jouwbox (wie wil dat nou niet?) dan kun je die bestellen met 10% korting. Hiervoor gebruik je de volgende kortingsbon: RalphM18.

Reactie schrijven

Commentaren: 0