· 

Review OefoO

Ik heb inmiddels een kleding stuk voor vrouwen getest, mijn vriend heeft een kledingstuk voor mannen getest, nu is het tijd voor een unisex kledingstuk! Het kleding stuk dat ik samen met mijn vriend het getest is het OefoO Logo White T-shirt van het merk OefoO. Dit is een T-shirt met het OefoO logo, geschikt voor zowel mannen als vrouwen. 

Roos-OefoO-review

Zoals ik al hierboven al zei, is het T-shirt unisex. Het is dus voor zowel mannen als vrouwen, maar je kunt hem natuurlijk ook delen. Het shirt is van een sterke witte stof en zit heel erg lekker. De stof voelt stevig aan, ondanks dat het rekbaar is. Het shirt voelt niet alleen goed aan, het is ook super duurzaam gemaakt. Het heeft namelijk het global organic textile standard- en fair wear foundation label. 

 

Het logo dat op het shirt gezeefdrukt is, heeft een dikker laagje dan de meeste printjes en "scheurt" niet als je het een beetje uitrekt. Een shirt dat gezeefdrukt is, blijft echt heel lang mooi en is ook erg duurzaam gemaakt. Daarom zal het logo dat op het shirt staat, lekker lang mooi blijven. 

Man-shirt-oefoo-review

Het shirt is erg stevig en houdt dus ook goed zijn vorm. Het is een shirt dat je zeker goed moet uit hangen of moet strijken, en je moet er vooral niet te veel aan plukken, want dit zal je zijn. Het positieve hieraan is dus dat het shirt wel heel de dag netjes blijft als je er niet te veel aan zit. 

 

Wij zijn erg tevreden over dit shirt. Het is een super stevig shirt dat lekker zit en ook nog eens super duurzaam is. We zullen nog heel lang plezier hebben van dit shirt!

Dit T-shirt is hier te bestellen voor €34,95*

Het shirt dat we aan hebben is maat L

* Op het moment van schrijven

# gekregen

Reactie schrijven

Commentaren: 0