· 

Review Bello Eco

Na de producten van Zerah afgelopen week, heb ik deze week weer een kleding review. Deze review is toch wel wat anders dan de vorige reviews, ik heb ik het product namelijk niet zelf getest, dit heeft mijn vriend gedaan. Het product dat hij getest heeft is het T-Shirt Canarias, in de kleur multi-color van Bello & Eco

bello-eco-canarias

Dit shirt is gemaakt van 100% gecertificeerd Fairtrade biologisch Pima katoen. Pima katoen is een sterkere soort katoen, gaat langer mee en de productie van Pima katoen is duurzamer dan gewoon katoen, het wordt ook hand-geplukt. Het Pima katoen van dit shirt komt uit Peru en is niet geverfd, dit katoen groeit namelijk in een aantal kleurtinten. Het shirt van Bello & Eco is gemaakt met alleen niet-geverfde Pima katoen.  

 

Omdat dit katoen niet geverfd is, is het dus al veel beter dan normale geverfde kleding. Wist je namelijk dat het verven van kleding meestal echt heel slecht is voor het milieu? Dit Pima katoen heeft al kleur, waardoor je zonder te verven toch een shirt met een leuke kleur hebt!

bello-eco-canarias
bello-eco-canarias

Dat dit shirt van Pima katoen betere kwaliteit heeft dan een gemiddeld shirt, is zeker goed te voelen. Dit shirt is super zacht, voelt ook lekker aan en is zelfs een beetje stretch. Het shirt behoud vorm goed, dit is super fijn, zo blijft het shirt de hele dag mooi zitten. Tenzij je het shirt strak opvouwt, want dan blijft de vouw in het shirt zitten. Ik zou daarom aanraden om dit shirt op een hangertje te hangen en niet op te vouwen. Een ander kenmerk van Pima katoen is dat het, hoewel het dunne stof is, toch erg warm is. 

 

Hoewel Pima katoen duurder is dan gewoon katoen, valt de prijs van dit t shirt enorm mee. De prijs van dit t shirt is namelijk slechts €30,95*. Dit shirt is niet duurder dan een gemiddeld shirt, maar heeft toch een veel betere kwaliteit, gaat langer mee en is duurzaam. 

Het t shirt canarias is hier te bestellen voor €30,95*

* Op het moment van schrijven

#gekregen

Reactie schrijven

Commentaren: 0