· 

Review A Beautiful story

Na de casual sokken van vorige week, is het deze week weer tijd voor een sieraad. Het sieraad van deze week is een Glow Rozenkwarts armband van A Beautiful story. A Beautiful story is een webshop dat verschillende duurzame sieraden verkoopt. 

a-beautiful-story-armband

De webshop A Beautiful story verkoopt niet alleen armbanden, ze hebben namelijk een collectie van armbanden, kettingen, hangers en oorbellen. Binnen deze collectie hebben de sieraden verschillende soorten edelstenen. De soorten waar je uit kan kiezen zijn: Aventurijn,

Blauwe Agaat, Regenboog Maansteen, Citrien, Rode Granaat, Rookkwarts, Witte Jaspis, Zwarte Onyx, Grijze Maansteen,  Labradoriet,  Maansteen, Rozenkwarts, Parel, Lapis lazuli, Calcedoon, Carneool, Tijgeroog en Red Onyx.

a-beautiful-story-armband

De armband voelt goed en stevig aan. Zelfs als je aan de armband trekt gebeurt er helemaal niks. Het zilver verbuigt niet en de armband neemt geen andere vorm aan. Ook de steentjes voelen goed aan, maar overtuigd van de kwaliteit van de steentjes ben ik niet. Op het moment dat ik de armband binnen kreeg, miste er namelijk al een hoekje van een van de steentjes. 

 

Het is dus wel een armband waar je voorzichtig mee om moet gaan. De steentjes zijn stevig maar kunnen ook gemakkelijk kapot gaan als je de armband laat vallen. 

a-beautiful-story-armband

Ondanks het missende hoekje ben ik erg tevreden over de kwaliteit van deze armband!

De armband is te betellen voor €49,95*

* Op moment van schrijven

#gekregen

a-beautiful-story-armband

Reactie schrijven

Commentaren: 0