Review On The Rocks

Deze week een review van een wel heel bijzonder product, namelijk een schrift van steenpapier! Het schriftje wat ik getest heb is: ROCKBOOK – SOFTCOVER MINT, van het merk On The Rocks. Zoals de naam al zegt, dit schrift is gemaakt van papier. 

on-the-rocks-rockbook-groen

Dit leuke boekje kwam binnen als een cadeautje. Het boekje was ingepakt in steenpapier-inpakpapier. Dit boekje is in de kleur mint, een prachtige zacht groene kleur, met witte golven. De eerste pagina van het boekje zegt: I'm a rockstar I'm known as. De overige paginas hebben subtiele lijntjes.

on-the-rocks-rockbook-groen-im-a-rockstar-known-as
on-the-rocks-rockbook-groen-lijntjes

Volgens On The Rocks heeft het schriftje een zachte schrijfervaring, is waterbestendig en moeilijk te scheuren. De zachte schrijfervaring is zeker zo. Het boekje voelt in het algemeen erg zacht aan, en schrijft heel fijn.

 

Een schrift en waterbestendig? Dat leek me niet helemaal mogelijk. Maar, het tegendeel is waar. Als het het boekje onder de kraan houdt, loopt het water er zo af, er gebeurt niks met het papier zelf. Zodra je het water eraf poetst, zie je niet eens meer dat je er water over hebt gegoten. Hetzelfde geldt voor papier waar op geschreven is. Ook hier kun je het water er zo af vegen. De inkt, in mijn geval van een balpen, veegt ook niet uit. 

 

De laatste belofte die On The Rocks doet, is dat het papier moeilijk te scheuren is. Omdat ik zelf nog wel eens onhandig kan zijn, vond ik dat wel een fijn idee. En net als de zachtheid en de waterbestendigheid, klopt ook dit. Zodra je het papier wil scheuren rekt het licht uit. Als je echt goed je best doet, is het papier te scheuren. Dit gaat echt moeilijk. Aan de andere kant is het papier wel heel makkelijk te knippen.

 

Mijn eindoordeel: Een super leuk boekje dat echt fijn schrijft en nog eens waterbestendig is en niet snel kapot gaat. Zeker een aanrader!

Dit softcover Rockbook in de kleur mint is te bestellen voor €13,50* op Bol.com

* Op het moment van schrijven

#gekregen

on-the-rocks-rockbook-groen

Reactie schrijven

Commentaren: 0