· 

Review Simbolica ketting

Deze week weer een review van een sieraad. Dit keer een ketting van Simbólica Fair trade. Simbólica is een duurzaam merk dat verschillende sieraden verkoopt met Maori symbolen, indiaanse symbolen en halfedelsteen. In deze review zal ik mijn ervaring delen van de lila jade ketting.

Simbolica-duurzame-ketting-review-ervaring

Het pakket van Simbólica voelde echt als een cadeautje. De ketting kwam binnen in een prachtig groen doosje. In dit doosje zat een handgeschreven kaartje, een certificaat van de steen, een boekje met andere Simbólica producten en infromatie over stichting Simbólica en natuurlijk de ketting.

 

De ketting is een jadeiet hart, handgemaakt en 15mm. De ketting hangt aan een zilveren kettinkje van 42 cm. Het handgemaakte hartje is prachtig, voelt glad en is van goede kwaliteit. Het hartje is niet egaal lila, maar gemengd met crème wit. 

 

De ketting is met 42 cm wat mij betreft wat aan de korte kant, maar wel erg stevig en houdt een mooie vorm aan. 

 

Wat ik, naar hoe de mooi de ketting eruit ziet, ook erg leuk vind, zijn de betekenissen achter de ketting. In de Maya cultuur vertegenwoordigt jade ‘Eeuwigheid’. Het hart symboliseert liefde. Daarnaast biedt de steen ook bescherming, wordt de steen gebruikt bij problemen met nieren of blaas en biedt innerlijke rust en wijsheid.

Jade Hart Lila is te bestellen voor €45,41*

#gekregen.

* op moment van schrijven

Simbolica-duurzame-ketting-jade-hart
Simbolica-duurzame-ketting-review-ervaring

Reactie schrijven

Commentaren: 0